Ο νέος ιστότοπος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κέρκυρας

Σας καλοσωρίζουμε στον καινούργιο ιστότοπο του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κέρκυρας ο οποίος σταδιακά θα εμπλουτίζεται και θα βελτιώνεται. Βοηθήστε μας με τις παρατηρήσεις σας να βελτιωθούμε. Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση στις σελίδες του Ιστοχώρου μας.

Ανοιχτό Διοικητικό Συμβούλιο

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κέρκυρας σας ενημερώνει ότι το επόμενο συμβούλιο, που είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη 14/7/2015 θα πραγματοποιηθεί στο Καφέ του Παλαιού Φρουρίου στις 19:45. Στο πλαίσιο αυτό καλούμε τα μέλη του Συλλόγου να παραβρεθούν στην εν λόγω συνάντηση και να συμμετέχουν ενεργά, τόσο στα θέματα που θα υποβληθούν από το Δ.Σ., όσο και σε οποιοδήποτε άλλο θέμα τεθεί προς συζήτηση.

Αναβολή της εκδρομής στη Ρώμη

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κέρκυρας σας ενημερώνει ότι η προγραμματισμένη εκδρομή στη Ρώμη, το διάστημα από 11/8/2015 έως 15/8/2015 αναβάλλεται, λόγω των πρόσφατων πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων.

Ευχαριστούμε τα μέλη που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για την εκδρομή, η οποία ελπίζουμε να πραγματοποιηθεί αργότερα, σε καλύτερο για όλους μας χρόνο.

Επίσκεψη στο σπίτι του “Χαμόγελου του Παιδιού”

Την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην περιοχή των Μαγουλάδων, προκείμενου να παραδώσουν στα παιδιά που διαμένουν εκεί, δύο μικρά τραπέζια δραστηριοτήτων, οκτώ παιδικές καρέκλες, καθώς και είδη ζωγραφικής και σχεδίασης. Η υποδοχή ήταν συγκινητική, τόσο από τις υπεύθυνες του οργανισμού, όσο κυρίως, από τα παιδιά, γεγονός που κατέδειξε πόσο πραγματικά αναγκαία ήταν αυτή η πρωτοβουλία. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων ευχαριστεί τα μέλη, που συνεισέφεραν οικονομικά, ιδιαίτερα τούτη τη δύσκολη χρονική περίοδο, που διέπεται από ανασφάλεια από τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση, προκειμένου να υλοποιηθεί η εν λόγω προσφορά. Ευελπιστούμε σύντομα να δοθεί εκ νέου η δυνατότητα να επαναλάβουμε παρόμοιες δράσεις και στήριξη σε αξιόλογους εθελοντικούς οργανισμούς, όπως είναι το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Εκδρομή στην Παλιά Περίθεια

Την Κυριακή 31/5/2015 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη εκδρομή του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κέρκυρας στην Παλιά Περίθεια, η οποία περιλάμβανε ξενάγηση και περιήγηση στον εν λόγω οικισμό, καθώς και γεύμα.

Παρότι η συμμετοχή των μελών δεν ήταν η αναμενόμενη, η διάθεση των παρευρισκόμενων ήταν ιδιαίτερα καλή και το κλίμα θερμό, που ήταν άλλωστε και το ζητούμενο.

Εκδρομή στη Ρώμη

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κέρκυρας καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν σε εκδρομή, η οποία προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στη Ρώμη από 11/8/2015 έως 15/8/2015 (5 ημέρες 4 διανυκτερεύσεις).

Η αναχώρηση θα γίνει την Τρίτη 11 Αυγούστου στις 06:00 με Aegean Airlines, ενώ η άφιξη στη Ρώμη υπολογίζεται στις 06:30 ( λόγω αλλαγής ώρας Ελλάδας – Ιταλίας) στο αεροδρόμιο Fiumicino.

Αντίστοιχα η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Αυγούστου

στις 18:45 με Easy Jet ενώ η άφιξη στην Κέρκυρα υπολογίζεται περίπου στις 21:00 (λόγω επίσης αλλαγής ώρας).

Η διαμονή (όπως προαναφέρθηκε, 4 διανυκτερεύσεις) θα γίνει σε κεντρικό ξενοδοχείο 4*, ενώ κατά την παραμονή στη Ρώμη θα υπάρχει διαθέσιμο λεωφορείο για τις μετακινήσεις σε μουσεία, τοπόσημα και αξιοθέατα, καθώς και ξεναγός.

Το κόστος ανά άτομο θα είναι περίπου στα 600 Ευρώ (το τελικό ποσό θα καθοριστεί από το πόσο γρήγορα κλειστούν τα αεροπορικά εισιτήρια).

Παρακαλούμε τα μέλη, που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδρομή να έρθουν σε επικοινωνία με τους Θανάση Ρουβά (τηλ. 6979 332649), Στέλιο Μπιρμπίλη (τηλ. 6944 685670) ή Μάξιμο Κουλούρη (τηλ. 6972 864130), το αργότερο μέχρι τις 25/6/2015, προκειμένου να γίνουν οι σχετικές κρατήσεις.

Γενική Συνέλευση

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων καλεί όλα τα μέλη του σε γενική συνέλευση, με τα ακόλουθα θέματα:

[1] Έκδοση λευκώματος με τίτλο «Έργα Κερκυραίων Αρχιτεκτόνων».

[2] Διοργάνωση εκδρομής στο εξωτερικό.

Η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Μαΐου 2015 στις 19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Περιφερειακού Τμήματος Κέρκυρας του ΤΕΕ, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 13.

Σε περίπτωση όπου δεν υπάρξει η απαιτούμενη απαρτία, η γενική συνέλευση αναβάλλεται για την επόμενη Πέμπτη 28 Μαΐου και ώρα επίσης 19:30.

Εκδρομή στην Παλιά Περίθεια

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κέρκυρας καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν σε εκδρομή, η οποία προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31/5/2015 στην Παλιά Περίθεια.

Η ώρα άφιξης υπολογίζεται περίπου στις 12:30 μ.μ., ενώ θα ακολουθήσουν ξενάγηση και περιήγηση στον εν λόγω οικισμό, καθώς και γεύμα.

Σκοπός της επικείμενης εκδρομής είναι, κυρίως, η γνωριμία και η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών του συλλόγου, καθώς και η ανταλλαγή ιδεών και απόψεων μέσα σε ένα ιδιαίτερο φυσικό και οικιστικό περιβάλλον.

Υ.Γ. Παρακαλούμε τα μέλη, προφανώς με τις οικογένειές τους εφόσον το επιθυμούν, που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδρομή να έρθουν σε επικοινωνία με τους Θανάση Ρουβά (τηλ. 6979 332649) ή Μάξιμο Κουλούρη (τηλ. 6972 864130), το αργότερο μέχρι τις 26/5/2015, προκειμένου να γίνουν οι σχετικές κρατήσεις στο εστιατόριο.

Στήριξη του έργου του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κέρκυρας έλαβε την πρωτοβουλία να συνδράμει το έργο του «Χαμόγελου του Παιδιού» δωρίζοντας είδη ζωγραφικής και σχεδίασης, ενώ κατόπιν συνεννοήσεως με τους υπεύθυνους του οργανισμού θα παραδώσει επιπλέον δύο μικρά τραπέζια δραστηριοτήτων και οκτώ παιδικές καρέκλες.

Για το λόγο αυτό καλούμε όλα τα μέλη μας να συνεισφέρουν οικονομικά, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του ο καθένας, προκειμένου να υλοποιηθεί η εν λόγω προσφορά.

Στο πλαίσιο αυτό σας ενημερώνουμε ότι το νέο Δ.Σ. επιθυμεί να ξεκινήσει μια σειρά δράσεων αλλά και ενεργούς παρουσίας, ευαισθητοποίησης και συμμετοχής στα κοινά του νησιού.

Θεωρούμε ότι καλύτερη αρχή αυτών των πρωτοβουλιών δε θα μπορούσε να είναι άλλη από τη στήριξη, έστω και με τα περιορισμένα μέσα που διαθέτουμε ως Σύλλογος, του έργου ενός αξιέπαινου, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, οργανισμού, όπως είναι το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Υ.Γ. Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στην εν λόγω δράση, παρακαλείται να έρθει σε επαφή με τα μέλη του Δ.Σ. έως 25 Μαΐου. Τα σχετικά στοιχεία

επικοινωνίας (τηλέφωνα – email) βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του συλλόγου (corfuarchitects.gr) και συγκεκριμένα στον κατάλογο μελών.

Συνάντηση του νέου ΔΣ του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων με τον Δήμαρχο Κέρκυρας

Την Παρασκευή 3 Απριλίου 2015 σχεδόν σύσσωμο το ΔΣ του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων, επισκέφθηκε στο Μαράσλειο τον Δήμαρχο Κέρκυρας, Κώστα Νικολούζο.

Στην προγραμματισμένη συνάντηση συζητήθηκαν σε πολύ καλό κλίμα διάφορα ζητήματα που άπτονται γενικότερα του ρόλου των αρχιτεκτόνων.

Ενδεικτικά, εκτός από τον εθιμοτυπικό χαρακτήρα της γνωριμίας του νέου ΔΣ του συλλόγου με τον Δήμαρχο, τα θέματα που τέθηκαν ήταν επιγραμματικά τα ακόλουθα:

Το υπό διαβούλευση σχέδιο Κανονισμού Αστικής Λειτουργίας, για το οποίο ο Σύλλογος ήδη ανταποκρίθηκε αποστέλλοντας γραπτώς τις απόψεις – προτάσεις του.

Στο πλαίσιο αυτό, τονίστηκε ότι ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κέρκυρας είναι σύμμαχος στην προσπάθεια για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής της πόλης μας και ότι η παρουσία του σε οποιαδήποτε ανάλογης μορφής διαβούλευση είναι απαραίτητη, χρήσιμη και εποικοδομητική.

Την αναγκαιότητα διενέργειας αρχιτεκτονικών διαγωνισμών για σημαντικά έργα υπερτοπικού χαρακτήρα στο Δήμο Κέρκυρας.

Την παρουσίαση από πλευράς Δήμου των εγκεκριμένων μελετών, που αφορούν επεμβάσεις σε δημόσιους χώρους, οι οποίες είτε έχουν ήδη ξεκινήσει να υλοποιούνται (οδός Ευγενίου Βουλγάρεως) είτε προβλέπεται η έναρξή τους στο άμεσο μέλλον (Πλατεία Αγίου Αθανασίου, κ.ά.).

Τέλος, ζητήθηκε από τον Δήμαρχο η παραχώρηση κάποιου χώρου, προκειμένου να μπορέσουν να στεγαστούν και να αναπτυχθούν διάφορες ιδέες και δράσεις του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων (συναντήσεις, εκδηλώσεις, εκθέσεις, κ.ά.). Ο χώρος αυτός, μπορεί να αποτελέσει ένα ζωτικό κύτταρο, το οποίο όχι μόνο θα φέρει κοντά το σύνολο των αρχιτεκτόνων, αλλά και την απαρχή εντονότερης και συστηματικότερης παρέμβασης στα κοινά και στα δρώμενα του νησιού.

Επίσκεψη ΔΣ Συλλόγου Αρχιτεκτόνων στον πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Κέρκυρας του ΤΕΕ

Την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη γνωριμίας του νέου ΔΣ του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων, με τον πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Κέρκυρας του ΤΕΕ, Νίκο Τρίαντο.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα θέματα με σκοπό την καλύτερη δυνατή συνεργασία προς επ’ ωφελεία και των δύο πλευρών.

Τονίστηκε ιδιαίτερα η αναγκαιότητα, κυρίως, την παρούσα χρονική, δύσκολη περίοδο να σταθούμε σε ζητήματα που ταλανίζουν και απασχολούν το σύνολο των μηχανικών (ασφαλιστικό, επαγγελματικά δικαιώματα, κ.ά.).

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ΣΑΚ

Την Τρίτη 17η Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων, το οποίο εξελέγη την Τετάρτη 11η Μαρτίου 2015, στα πλαίσια της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου. Όπως προβλέπεται, στα πλαίσια της συνεδρίασης αυτής διενεργήθηκαν εκλογές μεταξύ των τακτικών μελών του Συμβουλίου. Βάσει των αποτελεσμάτων αυτών, οι αρμοδιότητες κατανέμονται ως εξής:

1. Πρόεδρος: ΣΤΑΜΟΣ ΒΕΡΓΗΣ

2. Αντιπρόεδρος: ΘΑΝΑΣΗΣ ΡΟΥΒΑΣ

3. Γραμματέας: ΝΙΚΟΣ ΜΠΙΣΚΟΣ

4. Ταμίας: ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ

5. Μέλος: ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΑΡΔΑΚΗΣ

6. Μέλος: ΜΑΞΙΜΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

7. Μέλος: ΛΟΥΚΙΑ ΒΕΝΤΟΥΡΑ

8. Αναπληρωματικό μέλος: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΡΙΓΓΑ

9. Αναπληρωματικό μέλος: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΑΛΙΑΝΗΣ

Αποτελέσματα εκλογών Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κέρκυρας

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της εφορευτικής επιτροπής εκλέγονται κατά σειρά επιτυχίας, οι παρακάτω συνάδελφοι:

Τακτικά Μέλη

[1] Στάμος Βέργης

[2] Χριστόφορος Καρδάκης – Νίκος Μπίσκος (ισοψήφησαν)

[4] Θανάσης Ρουβάς

[5] Μάξιμος Κουλούρης – Στέλιος Μπιρμπίλης (ισοψήφησαν)

[7] Λουκία Βεντούρα

Αναπληρωματικά Μέλη

Αλεξάνδρα Ρίγγα

Κωνσταντίνος Δαλιάνης

Προκήρυξη εκλογών και γενική συνέλευση

Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κέρκυρας, σύμφωνα με την απόφαση της συνεδρίασης του ΔΣ (24 Φεβρουαρίου 2015) προκηρύσσει εκλογές για το νέο ΔΣ του ΣΑΚ. Παράλληλα, συγκαλείται Γενική Συνέλευση του Συλλόγου για τον απολογισμό των πεπραγμένων και την επικύρωση του προϋπολογισμού, ενώ θα πραγματοποιηθεί και κοπή πίττας.

Σύμφωνα με το καταστατικό ορίζεται ως πρώτη ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών η Τετάρτη 4 Μάρτιου 2015 και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ/ΤΚ, Λεωφόρος Αλεξάνδρας αρ.13, 3ος όροφος. Εφόσον δεν υπάρξει η απαιτούμενη απαρτία η διαδικασία αναβάλλεται για την επόμενη Τετάρτη 11 Μαρτίου και ώρα επίσης 18:00.

μικροπόλεις

Το ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ σε συνεργασία με το Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Κέρκυρας παρουσιάζουν, την Δευτέρα 9 Μαρτίου στις 21.30, τις

μικροπόλεις, ο χάρτης μιας πόλης που αλλάζει καθημερινά.

Μια σειρά ντοκιμαντέρ με θέμα την Αθήνα σε παραγωγή (2011) της ΕΡΤ. Μικρά πορτραίτα για 14 περιοχές με οδηγό στο βλέμμα μας μια λέξη.

Μια λέξη με αρχιτεκτονική έννοια (π.χ. υπόγειο, ταράτσα, αποθήκη, σαλόνι) που λειτουργεί σαν αφετηρία και ορίζει την δομή του κάθε επεισοδίου.

Από την κυριολεκτική έννοια της λέξης, που κυριαρχεί στις εικόνες και την προσπάθεια για ένα παιχνίδι με τις διαφορετικές έννοιες της κάθε λέξης, προκύπτουν αφηγήσεις καθημερινών χαρακτήρων που ζουν στην περιοχή, η σχέση τους με αυτήν, οι ιστορίες τους.

Μια προσωπική ανάγνωση, που μεταφέρει κυρίως την αίσθηση της κάθε περιοχής και των ανθρώπων της.

Θα προβληθούν τα επεισόδια: ΟΜΟΝΟΙΑ _οι στοές του Γιάννη Γαϊτανίδη, ΚΟΛΩΝΑΚΙ _οι σκάλες της Περσεφόνης Μήλιου & ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ _το κατώφλι του Θωμα Κιάου.

Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κέρκυρας εύχεται σε όλους Καλές Γιορτές & Ευτυχισμένο το 2015 με Υγεία, Χαρά & Δημιουργία!

Ανακοίνωση Σ.Α.Κ. για εκλογές ΣΑΔΑΣ ΠΕΑ

Οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας αντιπροσωπίας του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ θα γίνουν όπως ήδη έχετε ενημερωθεί, την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014. Τα μέλη του συλλόγου που ενδιαφέρονται να υποβάλουν υποψηφιότητα με το ενιαίο ψηφοδέλτιο του Σ.Α.Κ. για την νέα αντιπροσωπία του ΣΑΔΑΣ, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο Δ.Σ. του Σ.Α.Κ. το αργότερο έως τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014. (Oι αιτήσεις εγγραφής μπορούν να υποβληθούν στο email του συλλόγου archicorfu@hotmail.gr ή στον Γραμματέα του Συλλόγου Στυλιανό Μπιρμπίλη, sbirb@yahoo.com, τηλ. 6944685670). Η συγκρότηση της Τοπικής Εφορευτικής Επιτροπής είναι προϋπόθεση για να ανοίξει κάλπη και να διενεργηθούν οι εκλογές στο νομό μας. Οι συνάδελφοι, που επιθυμούν να δηλώνουν την διαθεσιμότητά τους και να αποτελέσουν μέλη της Τοπικής Εφορευτικής Επιτροπής, παρακαλούνται να ενημερώσουν το Δ.Σ. του Σ.Α.Κ. έως την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου. (Oι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν στο email του συλλόγου archicorfu@hotmail.gr ή στην Πρόεδρο της Τοπικής Εφορευτικής Επιτροπής και Ταμία του Συλλόγου Άννα Σουλεϊμίζη souleimizi@hotmail.com).

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κέρκυρας, σύμφωνα με την απόφαση της διευρυμένης συνεδρίασης του Δ.Σ., που πραγματοποιήθηκε την 23 Σεπτεμβρίου 2014, προσκαλεί τα μέλη του, προκειμένου να συμμετάσχουν σε ομάδα εργασίας για τα ακόλουθα θέματα: i) Σχεδιαστική και αισθητική υποστήριξη για τον καλλωπισμό και φωτισμό της πλατείας Δημαρχείου, Κέρκυρα. ii) Σχεδιαστική και αισθητική υποστήριξη για την μερική ανάπλαση, φωτισμό και φύτευση της πλατείας Σκαραμαγκά (Ιατρείο), Κέρκυρα. iii) Καθορισμό επόμενων στοχευμένων και υλοποιήσιμων δράσεων, σε συνεργασία με τον Δήμο Κέρκυρας, φορείς και πρωτοβουλίες κατοίκων. Λόγω του περιορισμένου χρόνου, ώστε οι προτάσεις που αφορούν τα θέματα (i) & (ii) να υλοποιηθούν πριν την έναρξη της επόμενης τουριστικής περιόδου, παρακαλούμε να δηλώσετε άμεσα το ενδιαφέρον σας και συγκεκριμένα, έως την προσεχή Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014, είτε μέσω των email του Συλλόγου (archicorfu@hotmail.gr & info@corfuarchitects.gr ), είτε απευθυνόμενοι στα μέλη του Δ.Σ., Στέλιο Μπιρμπίλη (τηλ. 6944685670) και Νίκο Μπίσκο (τηλ. 6972142649). Η συμμετοχή των συναδέλφων είναι εθελοντική.

Έκτακτη γενική συνέλευση του Σ.Α.Κ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κέρκυρας αποφάσισε την σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης, με αποκλειστικό θέμα συζήτησης: «Άμεσες δράσεις και συνεργασίες για την Παλιά Πόλη. Σύσταση ομάδας για σχεδιασμό και υποστήριξη». Η έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014, στις 19:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ/ΤΚ, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 13.

Εκδήλωση με θέμα: «Υποβολή δικαιολογητικών για τις δηλώσεις του Ν.4178/2013 – Έκδοση αδειών νομιμοποίησης»

Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κέρκυρας, σε συνεργασία με την εταιρεία Civiltech Α.Ε., διοργανώνουν μια ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Υποβολή δικαιολογητικών για τις δηλώσεις του Ν.4178/2013 – Έκδοση αδειών νομιμοποίησης», στο Περιφερειακό Τμήμα Ν. Κέρκυρας του Τ.Ε.Ε., την Παρασκευή, 18 Ιουλίου στις 18:00 μ.μ.- 20:30 μ.μ. Υ.Γ.1 Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν. Υ.Γ.2 Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης, σας παρακαλούμε να εγγραφείτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://civiltech.gr/Common/Seminars.aspx ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2106003034.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κέρκυρας σας προσκαλεί στην ετήσια γενική συνέλευση και την καθιερωμένη γιορτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κέρκυρας σας προσκαλεί στην ετήσια γενική συνέλευση και την καθιερωμένη γιορτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Θα παρουσιαστεί απολογισμός πεπραγμένων, προγραμματισμός δραστηριοτήτων, καθώς και η νέα ιστοσελίδα του συλλόγου μας, που πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει ένα από τα δυνατά σημεία αναφοράς στην επιστημονική, επαγγελματική και κοινωνική μας καθημερινότητα. Η παρουσία όλων των συναδέλφων, νέων και παλαιότερων, θεωρείται απαραίτητη. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρξει η δυνατότητα εγγραφής νέων μελών, καθώς και η προαιρετική συλλογή στοιχείων (διεύθυνση, τηλ., E-mail, κλπ) για την ανάρτηση πλήρους καρτέλας ενεργών μελών στην ιστοσελίδα του συλλόγου. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014, ώρα 19:30 μ.μ., στον πολυχώρο «ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ», οδός Σχολεμβούργου αρ. 39, Τένεδος.

Eκλογές ΤΕΕ

Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κέρκυρας, επιθυμώντας να ενισχύσει τους συναδέλφους αρχιτέκτονες που θα συμμετέχουν στις εκλογές για την ανάδειξη των νέων Οργάνων Διοίκησης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας για την περίοδο 2013-2016 που θα διεξαχθούν την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013, απευθύνει πρόσκληση σε όποιον επιθυμεί να προβάλει τις θέσεις του μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου. Το κείμενο, το οποίο θα είναι σε μορφή Μicrosoft Word και δε θα υπερβαίνει τις 200 λέξεις, θα πρέπει να αποσταλεί στο e-mail archicorfu@hotmail.gr. Για τυχόν διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορεί να απευθύνονται στο e-mail του συλλόγου.

Εκδρομή στην Καππαδοκία

Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κέρκυρας διοργανώνει 6ήμερη εκδρομή στην Καππαδοκία. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί από 2-7-2013 έως 8-7-2013. Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες της εκδρομής πατήστε εδώ.

Γιορτή του Συλλόγου

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 2 Μαρτίου στο εστιατόριο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου η γιορτή του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κέρκυρας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πολύς κόσμος που διασκέδασε και χόρεψε μέχρι αργά. Ευχαριστούμε τους συντελεστές της εκδήλωσης και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.