Νέα Γενική Συνέλευση

Έπειτα από σύμφωνη γνώμη και προτροπή όλων των παρευρισκομένων στην πρόσφατη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την 10 Οκτωβρίου, το Δ.Σ. του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων καλεί όλα τα μέλη του σε νέα γενική συνέλευση, με θέμα:

«Ανάλυση οικονομικών δεδομένων, όροι και προϋποθέσεις που αφορούν τον χώρο που παραχωρείται από τον Δήμο Κέρκυρας στο Σύλλογο μας».

Η νέα γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017 στις 19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Περιφερειακού Τμήματος Κέρκυρας του ΤΕΕ, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 13.

Σε περίπτωση όπου δεν υπάρξει η απαιτούμενη απαρτία, η γενική συνέλευση θα αναβληθεί για την επόμενη Τρίτη 31 Οκτωβρίου και ώρα επίσης 19:30.

Υ.Γ. Ο Σύλλογος μας βρίσκεται πολύ κοντά στην υλοποίηση ενός στόχου, που αποτελούσε διακαή πόθο πολλών ετών. Η αξιοποίηση του εν λόγω χώρου θα δώσει τη δυνατότητα στο Σύλλογο να «μεγαλώσει», να οδηγηθεί σε μία νέα δομή και λειτουργία με πολλές και διαφορετικές εκδηλώσεις και δράσεις, να καταδείξει την χρησιμότητά του στα κοινά, να γίνει εξωστρεφής προς τους συναδέλφους και την κοινωνία της Κέρκυρας.

Ωστόσο, η προσπάθεια αυτή δεν θα είναι εφικτή χωρίς την συμμετοχή, βοήθεια και αρωγή όσον τον δυνατόν περισσότερων μελών του Συλλόγου.